AISGE VALÈNCIA IMPARTIX EL CURS DE DOBLATGE A GARATGE DEL SO

Ha finalitzat el curs de doblatge en valencià organitzat per AISGE VALÈNCIA, que compta amb les instal·lacions de GARATGE DEL SO ESTUDIS, estudi homologat i certificat acústicament per la nova televisió velanciana À PUNT MÈDIA. Durant tres setmanes, els alumnes  han pogut experimentar amb la técnica del doblatge, treballant la fonètica i l’encaix del diàleg amb el personatge en pantalla (ajustament), entre d’altres.

Cada setmana han estat al càrrec  diferents directors de doblatge, com Paco Alegre, Edu Borja i Francesc Anyó, amb Regina com a coordinadora del curs per part d’AISGE VALÈNCIA i Alexandre Ordaz, llicenciat en Filologia Catalana i docent a la Universitat Jaume I (UJI), s’ha encarregat de la fonètica.

Estos són alguns dels alumnes que han participat al curs: Alvaro Baguena, Jaime Linares, Silvia Rico, Vicent Ortolá, Eduard Borja Blasco, Rut Domenech i Andreu Cano. Tots ells amb una llarga trajectoria actoral al teatre o al cinema. Ha estat tota una experiència per a nosaltres també!

curs de doblatge en valenciàStero MS
Abrir chat
1
Hola!!!
¿En qué podemos ayudarte?