ESPÍRITU SAGRADO_ESPIRIT SAGRAT

Hui ens ha visitat a les nostres instal.lacions de GARATGE DEL SO Ana Alemany productora executiva de À_Punt, i Chema García Ibarra director de la pel.licula ESPIRITU SAGRADO. Per que estem duguent a terme el doblatge de la pel.lícula ESPÍRITU SAGRADO, opera prima de Chema García Ibarra i produïda per JAIBO FILMS i que en valenciá es titulará ESPIRIT SAGRAT, la direcció de doblatge al valenciá está a carrec de Susanna B. Mulet, i que molt prompte es podrá vore la versió valenciana en À_Punt.

En la seua primera pel·lícula Chema García Ibarra torna a treballar el gènere fantàstic amb una història que es desenvolupa en el seu Llevant natal.

ESPIRIT_SAGRAT

SINOPSI:

José Manuel i la resta de membres de l’associació de ufologia Ovni-Llevant es reuneixen setmanalment per intercanviar informació sobre missatges extraterrestres i segrestos. Julio, el seu líder, mor inesperadament, deixant a José Manuel com l’única persona que coneix el secret còsmic que podria alterar el futur humà. Mentrestant, a Espanya s’està buscant a una nena que va desaparèixer unes setmanes abans.

GARATGE DEL SO 7.1.4 ATMOSPREVIO_MICROFONO
Abrir chat
1
Hola!!!
¿En qué podemos ayudarte?