GARATGE DEL SO ESTUDIS du a terme el doblatge al valencià i postproducció de so de la pel·lícula estatunidenca Texas Killing Fields, dirigida per Ami Canan Mann en 2011. Protagonitzada per Sam WorthingtonJeffrey Dean Morgan com als policies antagònics que investiguen una sèrie d’assassinats misteriosos. El film va competir en l’edició número 68 del Festival Internacional de Cine de Venecia. Ací en teniu el  tràiler i pròximament la podreu veure en la televisió valenciana À Punt.

A Garatge del So ens encarreguem del doblatge, dirigit per Susanna Mulet i els tècnics de so i mescles Xavi Mulet i Daniel Torres, que compten amb la versió traduïda i ajustada per Elsa Contell.

Una història ambientada en el tèrbol pantà de Texas, on s’han produït multitudinaris assassinats de dones. Dos policies ben diferents, un local i un novaiorquès, investiguen dos casos paral·lels, junt amb la detectiu Pam Stall. La desaparició de l’estimada xiqueta del poble, Ann, capgira el curs de la llòbrega investigació i es torna encara més intensa.

ASCENSION CHIRIVELLA
Abrir chat
1
Hola!!!
¿En qué podemos ayudarte?