LA PEL·LÍCULA TRÀFIC SEXUAL ARRIBA A  À PUNT.

GARATGE DEL SO ESTUDIS du a terme el doblatge al valencià de la pel·lícula estatunidenca Trafficked, un thriller inspirat en fets reals i en la novel·la Sex Trafficking: Inside the Business of Modern Slavery, escrita per Siddharth Kara. La pel·lícula, estrenada en 2017, ha estat dirigida per Will Walace. Ací en teniu el tràiler i pròximament la podreu veure a la televisió valenciana À Punt.

A Garatge del So ens encarreguem del doblatge, dirigit per Paco Alegre, que compta amb el tècnic de so Daniel Torres, les mescles de Xavi Mulet i la versió traduïda i ajustada per Elsa Contell.

Tràfic sexual conta la dramàtica història de Sara, Mali i Amba, tres xiques amb orígens molt diferents, però amb una condició comú: la de ser dones. Les reclouen a un bordell regentat per texans que les exploten sexualment fins que paguen el seu deute de cinc-cents serveis. Tanmateix, no estan disposades a sotmetre’s com a esclaves sexuals i planegen una fuga.

La protagonista, l’estatunidenca Sara, està representada per Kelly Washington (Sara), a qui Lucia Aranega dona la veu valenciana. La seua amiga Mali és Jessica Obilom, amb la veu de Silvia Cabrera per a la versió doblada i Amba és interpretada per Alpa Banker, Eva Andrés en doblatge.

Una història impactant i dura, una xicoteta mostra del gran negoci d’esclaus sexuals al món.

Película Tràfic sexual doblada al valencià, amb l’actriu Eva Andrés.

ADR_GRABACIÓN DE SONIDO
Abrir chat
1
Hola!!!
¿En qué podemos ayudarte?