GARATGE DEL SO ESTUDIS s’encarrega del doblatge al valencià i postproducció de so de la pel·lícula d’acció estatunidenca Mission Impossible II, estrenada l’any 2000, dirigida per John Woo i protagonitzada, com no podia ser d’altra manera, per Tom Cruise. Ací el podeu veure en plena acció, representant autèntiques heroïcitats que fascinen l’espectador, i el cinc de gener la podreu gaudir en valencià.

A Garatge del So ens encarreguem del doblatge, dirigit per Paco Alegre i els tècnics de so Xavi Mulet i Daniel Torres, que compten amb la versió traduïda i ajustada d’Elsa Contell.

Les increïbles habilitats de l’agent Ethan Hunt, a qui l’actor Dario Torrent dota de veu valenciana, i les impactants explosions fan que les dues hores de metratge passen volant. Tampoc et pots perdre la interpretació de l’actriu de doblatge Eva Andrés com a Nyah, Pau Ferrer per al malvat d’Ambrose, Boris Sanz com a Luther i Carles Montoliu per a Billy.

Ethan Hunt forma part de la Força de Missions Impossibles, que aquesta vegada té com a objectiu aconseguir erradicar un virus letal anomenat Quimera. Viatjarà a Sydney junt amb el seu equip, composat pels fidels tècnics de comunicacions, Luther i Billy, per a donar suport a la infiltrada, Nyah. Ella guanya la confiança d’Ambrose perquè l’FMI puga accedir a la farmacèutica Byocite i evitar una pandèmia. Ho aconseguiran? Esbrina-ho en À Punt!

Abrir chat
1
Hola!!!
¿En qué podemos ayudarte?