GARATGE DEL SO ESTUDIS torna a estar a càrrec del doblatge al valencià i postproducció de so de la tercera entrega de la saga Mission Impossible. Estrenada en 2006 i aquesta vegada dirigida per Jeffrey Jacob Abrams, amb Tom Cruise com a protagonista: l’agent Ethan Hunt. Ací el podeu veure en plena acció, representant autèntiques heroïcitats que fascinen l’espectador: i el dijous 12 de març la podreu gaudir en valencià en À Punt.

A Garatge del So ens encarreguem del doblatge, dirigit per Paco Alegre i el tècnic de so Daniel Torres, les mescles a carrec de Xavi Mulet, que compten amb la versió traduïda i ajustada per Elsa Contell.

Les increïbles habilitats de l’agent secret Ethan Hunt, interpretat per l’actor valencià Dario Torrent, fan que les dues hores de metratge passen volant. Persecucions en moto, explosions impactants i una multiculturalitat insaciable que ens porta dels Estats Units al Vaticà, Berlín i Xangai.

Ethan Hunt forma part de la Força de Missions Impossibles, que aquesta vegada té com a objectiu aconseguir un article del mercat negre anomenat Pota de conill, la identitat del qual és encara desconeguda. Viatjarà per tot el món amb el seu equip tècnic, composat pel fidel Luther (doblat per Boris Sanz), Declan (Jorge Tejedor) i la nova adquisició, Zhen (Maria José Montesinos), per a descobrir el secret. Ethan s’enfrontarà al malvat Owen (Guillermo Genovés) i… aconseguirà retrobar-se amb la seua estimada Julia (Lucía Aranega)?

Descobreix-ho en À Punt!

Abrir chat
1
Hola!!!
¿En qué podemos ayudarte?